Mathilde Berkvens

img-20160520-wa0002-2Paarden hebben mij al mijn hele leven gefascineerd. Het is dan ook altijd een wens van mij geweest om ‘ooit iets met paarden te gaan doen’. Dit werd alleen nooit concreet, tot ik in de zomer van 2015 Natural Balance hoefsmid Joke Nibbelink ontmoette. Door haar enthousiasme en heldere uitleg over haar methode van bekappen en beslaan ben ik geïnteresseerd geraakt in Natural Balance. Ik was onder de indruk van de gedegen basis die ten grondslag ligt aan deze methode. Maar misschien nog wel belangrijker; de paarden lieten vrijwel direct zien welke positieve uitwerking de methode heeft. Wat een mooie manier om met paarden te werken!

Ik werd nieuwsgierig naar deze manier van bekappen en beslaan van paarden en ben mij er verder in gaan verdiepen. Hoe meer ik er over te weten kwam, hoe enthousiaster ik werd. Het logische vervolg was dat ik besloot de opleiding tot Natural Balance hoefbekapper bij Joke te gaan volgen. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Ik heb tijdens de opleiding, en nu nog steeds, veel geleerd over de (wetenschappelijke) achtergrond van de methode, de vaardigheden en methodieken die nodig zijn om het werk vakkundig uit te kunnen voeren, en last but not least ook het nodige over mijzelf als persoon en in contact met de paarden.

Hoofd, hart en handen komen in dit vak heel mooi bij elkaar. Je hebt ze alle drie nodig om tot een goed resultaat te komen: optimale balans.

Het spreekt voor zich dat in mijn werk het belang van het paard voorop staat. Ik neem de tijd die nodig is en ben zorgvuldig in mijn werk. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een heldere en open communicatie met de klant.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem gerust contact op.

 

Contactinformatie:

Mathilde Berkvens Natural Balance Hoofcare
Certificaat Natural Balance Barefoot Trimmer
behaald (2016)

Werkgebied: 30 km rond Nijmegen. Daarbuiten in overleg.

Telefoon: +31(0)621107799
E-mail:
mathildeberkvens@hotmail.com

KvK-nummer: 66607434

 

 


%d bloggers liken dit: