Liselotte Put

Liselotte PutWerkgebied: Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland (overige gebieden in overleg).

 

Al van kleins af aan heb ik de wens gehad om met dieren, en dan in het bijzonder paarden, te kunnen werken. In 2005, direct na de middelbare school, kreeg ik de kans om met mijn vader een reguliere hoefsmid opleiding te volgen in Amerika. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en dit was een mooie ervaring.

 

Eenmaal aan het werk als regulier smid bleef ik echter met vragen zitten die ik niet beantwoord kreeg en ik had het gevoel dat ik een andere weg in moest slaan. Na het behalen van mijn diploma tot natuurgeneeskundig therapeut voor dieren ben ik mij actief gaan verdiepen in andere methoden van hoefverzorging en ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de Natural Balance methode.

 

Het volgen van de bekap opleiding bij Joke Nibbelink heeft mij zoveel nieuwe inzichten gegeven en die vragen waar ik mee zat kunnen beantwoorden. Ik wil mij dan ook verder blijven scholen bij Joke om straks paarden die baat hebben bij een ijzer ook te kunnen helpen volgens deze methode.

 

Het geeft mij veel voldoening iets goeds te kunnen doen voor het welzijn van paarden en ik hoop dat ik dit werk nog lang met veel plezier mag blijven doen.

 

Voor meer informatie, neem gerust contact op en wie weet tot ziens!

 

Telefoon: 06-25567867

Email: liselotte.put@gmail.com

Website: http://www.jl-hoefsmederij.nl

KvK-nummer: 24379188

 


%d bloggers liken dit: